To je to što me zanima!

Ivo Bućan, stečajni upravitelj Jadrankamena, dao ostavku

Pretpostavlja se da je podnio ostavku jer je Vlada primila sindikalnog povjerenika Tončija Drpića na razgovor. Trgovački sud već traži novog stečajnog upravitelja
Vidi originalni članak

Stečajni upravitelj Jadrankamena Ivo Bućan podnio je ostavku. Trgovački sud ju je prihvatio i traže novog stečajno upravitelja. Tu informaciju Bućan nije potvrdio, piše Dnevnik.hr.

Pretpostavlja se da je podnio ostavku jer je Vlada primila sindikalnog povjerenika Tončija Drpića na razgovor.

Predsjednik sindikata u Jadrankamenu, Tonči Drpić kaže kako je Bućan trebao biti smijenjen, ali da je sve preduhitrio i sam dao ostavku. Informaciju Bućanovoj ostavci nije službeno dobio, ali je neformalnim kanalima čuo kako je Bučan podnio ostavku.

- Navodno ju je dao iz protesta što ja nisam u zatvoru, već me primaju u Vladi - rekao je Drpić za Večernji list. Kaže kako sindikat čeka odluku Suda na njihovu žalbu zbog pokretanja stečaja.

Podsjetimo, radnici Bućana nisu puštali u prostorije Jadrankamena jer nisu priznavali stečaj. Bučan je uspio ući u firmu samo uz pomoć policije. Tada su se mještani i radnici Jadrankamena sukobili s policijom, a stečajni upravitelj pobjegao je iz tvornice na stražnji izlaz.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • feba 12.05.2012.

    No,konačno se i to dogodilo.

  • šamar 12.05.2012.

    hdz-ova sranje...sve sta se moglo pokrast pokralo se i unistilo...trebat ce nem 10 godina da pocistimo za njima...uzas

  • howyesno_1 11.05.2012.

    a načelnik na strani svih lupeža i kriminalaca u mjestu a i ovih što su nas došli "spašavati". Da je bio bar malo na strani radnika mogao je biti načelnik još...Ovako jedino što radi u svom "uredu"u Pipota je da smišlja kako se osvetiti svojim protivnicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare