To je to što me zanima!

Ivo Jelušić: Za Bandićeve ljude nema mjesta u SDP-u

Šef zagrebačkog SDP-a vjeruje da je vlast s Bandićem na čelu u Zagrebu i dalje moguća. Kaže i da neće inicirati referendum za smjenu
Vidi originalni članak

Ivo Jelušić, koji je preuzeo vodstvo zagrebačkog SDP-a do izbora u stranci, je za Jutarnji list izjavio da je na stranci da sada ispita kako se tko ponašao u kampanji  te da utvrdi tko je prekršio stranačka prava. Naglasio je i da za Bandićeve ljude više nema mjesta u SDP-u. Dodao je da su i oni sami toga svjesni te da očekuje da se sami povuku. Jelušić kaže kako vjeruje da bi vlast u Zagrebu s Bandićem na čelu mogla i dalje normalno funkcionirati te da neće inicirati referendum za Bandićevu smjenu. 

MILANOVIĆ:JOŠ NISAM RAZMIŠLJAO O SANKCIJAMA
Nisam još razmišljao o sankcijama za one članove SDP-a koji su podržali Milana Bandića, rekao je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a nakon što je Ivo Josipović pobijedio na izborima. Dodao je i da sankcije nisu prioritet, piše Večernji list

Idi na 24sata

Komentari 15

  • emadis 11.01.2010.

    Bravo Jelušiću,ovaj vam nije Hercegovac nego pošteni Posavac iz ODŽAKA.Iskreno se nadam da sa njime nećete imati problema jer osobno ga poznam pošten je to dečko.

  • branjo 11.01.2010.

    Da banja, rezultat nam je poznat : Cibona bez love ide dalje, a Dinamo uz svu lovu jedino u Tomislavgrad! Pokrij se usima i gubi se iz Zagreba, puna nam je kapa vas velikih Hrvata !

  • branjo 11.01.2010.

    Sve bandiceve ulizice treba izbacit iz stranke i tek onda bih mogao vjerovai SDPu. Demokracija nije jedno pricam, drugo mislim, trece radim kao sto radi Bandic. Dali se zapitao mrze li ga sa razlogom? Dali mojih 17 % prireza placa njegovu kampanju i zlatne WCe njegovih kumova? Jedini pravi odgovor je : Ne smeca van iz stranke nego i iz Zagreba i iz politike! Neka ide u BH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare