To je to što me zanima!

Ivo Pukanić suprugu želi strpati u ludnicu u Vrapče?

Većinski vlasnik sada je austrijski VCP koji je udio povećao na 75 posto. Pukanić je zadržao paket od 25 posto i ostao na čelu NCL Grupe
Vidi originalni članak

Krug ljudi blizak Mirjani Jusup Pukanić tvrdi da Ivo Pukanić želi proglasiti suprugu neubrojivom, kako bi u slučaju razvoda braka zadržao svu, milijune eura vrijednu imovinu. Kapital za pokretanje Nacionala navodno mu je dala Mirjanina majka M. Jusup, koja je umrla prije mjesec dana. Vlasnica restorana u Njemačkoj, bogatašica, navodno je oporučno ostavila svu imovinu unuci, Mirjaninoj i Ivinoj maloljetnoj kćeri, a Pukanić će biti skrbnik. Vjerovala je, tvrde upućeni, Pukanićevim pričama da je njezina kći poremećena i da sramoti obitelj. Poremećenim osobama oduzima se poslovna sposobnost, pa u slučaju razvoda braka Pukanić ne bi morao dijeliti imutak od NCL-a ni sa kim.
- Odvođenje Mirjane Pukanić u Vrapče ne može se izuzeti iz konteksta postupka lišenja poslovne sposobnosti gospođe Pukanić koji je pokrenuo njezin suprug - tvrdi udruga B.a.B.E.
Županijski sud u Zagrebu danas će odlučiti o daljnjem zadržavanju Mirjane Pukanić u Vrapču.

PUKANIĆ PRODAO VEĆINSKI UDIO NCL MEDIA GRUPE
Ivo Pukanić prodao je čak 50 posto tvrtke austrijskom partneru VCP-u, koji je svoj udjel povećao na 75 posto. Time je Pukanić prestao biti većinski vlasnik svoje NCL Media Grupe. Problemi su za Pukanića počeli kada mu je umrla punica, koja je navodno i financirala osnivanje Nacionala, a svojevremeno i njegovu dokapitalizaciju. Pukanić je ipak zadržao kontrolni paket od 25 posto, a nekoliko će godina i ostati čelni čovjek NCL Media Grupe. Austrijski VCP, sad većinski vlasnik NCL-a, suvlasnik je i tri dnevna lista u Srbiji te jednih novina u Češkoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare