To je to što me zanima!

'Ivo Sanader će se vratiti u politiku, ali je još prerano'

Predsjednik je rekao kako se za boravka u New Yorku čuo s Ivom Sanaderom. Dogovorili su večeru u Zagrebu, ali je, kaže, još nisu realizirali.
Vidi originalni članak

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić je po povratku iz Grčke komentirao potpisani Sporazum o arbitraži. Smatra da bi hrvatska i slovenska strana trebale predložiti određeni broj sudaca, arbitara, od kojih bi potom izabrali arbitražni sud.
- To bi trebali biti ljudi koji su se potvrdili u pitanjima razgraničenja i koji su stručnjaci međunarodnoga pomorskog prava - rekao je Mesić za Večernji list. Predsjednik je rekao kako se za boravka u New Yorku čuo s Ivom Sanaderom. Dogovorili su večeru u Zagrebu, ali je, kaže, još nisu realizirali. Vjeruje da će se bivši premijer vratiti u politiku. No, za to je, vjeruje, još prerano. Mesić ne vidi razloga zašto bi osiguranje bivšeg predsjednika trebalo biti problem
- Ako je netko smatrao da bivši predsjednik treba nestati s političke scene, onda je to trebalo reći kada se zakon donosio. Pa nije to napravljeno za mene. Svuda u demokratskom svijetu bivši šefovi države imaju dignitet i zaštitu - zaključio je. Mogući nasljednik predsjednika mogao bi, ako se kandidira, biti i Milan Bandić. Mesić kaže da mu zagrebački gradonačelnik nikad nije rekao da će se kandidirati, ali niti da neće.
- Zanimljivo je da mjesecima vodi kampanju koja ga ništa ne košta, ali tako će se potrošiti - vjeruje predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • seka58 05.11.2009.

    Narod ne želi Sanadera natrag,jer je donio samo propast Hrvatskoj,a svoje džepove napunio.Za njegova mandata korupcija i lopovluk su dobili krila koja im je on instalirao.Mesić mu otvara put povratka radi samog sebe jer i on ima prste u pekmezu,to sada vidimo.

  • drug Tito_1 05.11.2009.

    Nek ide k Biljani na pitu!

  • HUMI 05.11.2009.

    NE ,HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare