To je to što me zanima!

Ivo Sanader iz Salzburga: Sve pratim i znam, bit će toga još!

Goran Suić, odvjetnik bivšeg premijera Ive Sanadera, prenio je poruku svog klijenta nakon što je završila sjednica VNS-a. Potvrdio je da su Polančecove tvrdnje istinite
Vidi originalni članak

Bivši premijer Ivo Sanader poručio je preko odvjetnika Gorana Suića kako je Polančecova izjava o ravnatelju policije Oliveru Grbiću, istinite, piše tportal.

- Sanader sve prati i sve zna, bit će toga još - rekao je odvjetnik koji je čekao da završi sjednica VNS-a kako bi prenio poruku svog klijenta iz Salzburga. Sanader je potvrdio istinitost Polančecovih navoda koji se odnose na njega. Čuo se s Grbićem u vezi osiguranja jer je Grbić tada bio štićena osoba, a usput je iskrsnula druga tema. Suić je dodao kako Sanader ne zna ništa o drugim navodima.

- Sanader sve prati i sve zna, zasad je to dovoljno, ali bit će toga još! - dodao je.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Superteška 01.06.2011.

    Dođi kući imat ćeš mogućnosti pratiti sve iz prvog reda.

  • juliet 01.06.2011.

    di je nestao kanader ? gdje se sakrio?

  • davidenko 01.06.2011.

    DR.SANADER I POLANČEC OTKRIVAJU ZAPRAVO JEDNO PREPOZNATLJIVO ZAJEDNIŠTVO KOJIM JE HDZ VLADAO HRVATSKOM Opet se pokazuje da je veliki promašaj progon Polančeca i Sanadera. Stalno se otkivaju novi momenti koji pokazuju njihovo veliko zajedništvo i suodgovornost u svemu pa bi za HDZ bilo mudro da odustane od svog tvrdog stava progona nego im je potrebno relativizirati stvar te u istoj rečenici tražiti zaštitu institucija pravne države ali i navoditi presumpciju nevinosti i Sanadera i Polančeca čime bi pojačali dojam pravednosti, a ovako stvaranjem percepcije sigurne osude za njih prijevremeno istovremeno osuđuju sami sebe i postaju sami glavni adut SDP-u za njihovu pobjedu na izborima. Čini se da teza baš su ovi krivi koji su sjedili do prozora (Sanader,Polančec) a ovi drugi koji su sjedili do radijatora nisu. Ili vrata između soba su debela i ništa se nije čulo a nikad nije bilo zagušljivo da bi se otvaralo jer klima dobro radi pa dakle u takvim uvjetima se mogao stvarati paralelni sustav je sve klimavo i neuvjerljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare