To je to što me zanima!

Ivošević je prijavio Plenkovića zbog vrijeđanja: 'Milanovićeve izjave nazvao je debilnima...'

Ivoševića je policija početkom mjeseca sankcionirala zbog istog prekršaja te je dobio kaznu od 700 eura. Policajcima je ekao da su "maćani" i da "nisu normalni
Vidi originalni članak

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević splitskoj policiji je podnio prekršajnu prijavu protiv premijera Andreja Plenkovića zbog vrijeđanja i omalovažavanja državnih organa, odnosno predsjednika Zorana Milanovića.

Ivoševića je naime početkom mjeseca policija sankcionirala zbog istog prekršaja te je dobio kaznu od 700 eura. Policajcima je rekao da su "maćani" i da "nisu normalni dok je pokušavao spriječiti nelegalno rušenje stabla u Glagoljaškoj ulici u Splitu.

Splitski dogradonačelnik je javnost o prekršajnoj prijavi protiv Andreja Plenkovića izvijestio na Facebooku.

STAV GRADA ILI POJEDINCA? Splitska policija nakon oštre Ivoševićeve kritike: 'Bi li on takve riječi shvatio kao šalu?'

- Nakon što je splitska policija spustila ljestvicu aktiviranja članka 17. ZPJRM na najnižu moguću razinu, kao savjestan građanin odlučio sam vidjeti jesu li jednako revni kada se vrijeđa i omalovažava i ostale državne organe. 2. policijskoj postaji podnio sam prekršajnu prijavu protiv premijera RH Andreja Plenkovića radi nedavnog vrijeđanja i omalovažavanja predsjednika RH Zorana Milanovića. Vjerujem da će načelnik Ante Balov postupiti jednako kao i u nekim sličnim slučajevima i izdati prekršajni nalog protiv premijera RH zbog nazivanja izjava predsjednika RH debilnima - stoji uz objavu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • čovik-s-juga 23.11.2023.

    Podiže prijavu radi konstatacije o nekoj izjavi. Pa ovaj Ivošević je potpuno pukao.

  • Cropatria1 21.11.2023.

    Prvi na toj listi srama, s ogromnom prednoscu pred svima ostalima je upravo Milanovic..!

  • vismarin 20.11.2023.

    Kažu da bi zakon za svih triba jednako važit. Bravo Bojane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare