To je to što me zanima!

Ivošević o rezultatu: 'Mi smo i bolji nego lani, neka se ostali zapitaju gdje su nestali glasovi'

Ovo su zasad odlični rezultati, mislim da se nitko ne bi požalio na njih. Dozvolimo da se svi rezultati prebroje pa ćemo detaljnije komentirati, rekao je Ivošević nakon objave prvih rezultata
Vidi originalni članak

Bojan Ivošević komentirao je prve rezultate DIP-a po kojem Ivica Puljak ima 49.93 posto glasova za gradonačelnika, a Centar 43.41 posto.

POGLEDAJTE VIDEO: IZBORI UŽIVO

- Pričekao bih s proglašenjem pobjede, tek je nešto više od 50 posto biračkih mjesta izbrojano. Ono što nam ovi rezultati kažu jest da smo dobili veliku potporu birača, veću nego na prethodnim izborima u postocima i dali su nam sada znatno veću podršku za Gradsko vijeće - rekao je Ivošević novinarima u izbornom stožeru.

PRIJEVREMENI IZBORI Prvi rezultati izbora u Splitu: Ivica Puljak premoćno vodi

- Mislim da je evidentno da ova mala izlaznost nije išla na našu štetu. Da su nas naši birači ostali i dalje podržavati, a da su neki drugi imali problem da one politike koje su zastupali i način na koji su se ophodili u političkoj areni birači evidentno ne cijene - dodao je.

- Ovo su zasad odlični rezultati, mislim da se nitko ne bi požalio na njih. Dozvolimo da se svi rezultati prebroje pa ćemo detaljnije komentirati - rekao je Ivošević.

IZBORI U SPLITU Đogaš o maloj izlaznosti: 'To je poruka onima koji su sazvali izbore, smršavio sam 5 kila...'

- Sličan rezultat smo mi imali u prvom krugu prije godinu dana. Neki drugi su dobili manje glasova, mislim da njih morate pitati gdje su nestali njihovi glasovi i što su radili zadnjih 10 mjeseci. Mi smo se borili za javni interes. Uveli smo javne natječaje u Grad, gdje je ranije vrijedila samo stranačka iskaznica. Očito građani to cijene - zaključio je Ivošević.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi rezultati DIP-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbore u Splitu uživo pratite OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: PULJAKOV POBJEDNIČKI GOVOR

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 27.06.2022.

    Što nakon idućeg ispada bojane???

  • be yourself 27.06.2022.

    Od zločinačke, sve je bolje.

  • Arty53 27.06.2022.

    Čestitke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare