To je to što me zanima!

Poginuo je muškarac: Ostao je prikliješten u smrskanom autu

Čitatelj koji je snimio fotografije kaže da je u crvenom “VW Polu” bio i pas koji je također zbog zadobivenih ozljeda uginuo. Uzrok nesreće će se utvrditi očevidom
Vidi originalni članak

Na državnoj cesti D 302 kod mjesta Buići, u blizini Poreča u petak u 13.40 sati sudarila su se dva automobila. U nesreći je poginuo muškarac (64). Jedna žena je ozlijeđena i prevezli su ju u pulsku bolnicu.

Vatrogasci su morali intervenirati kako bi iz uništenog vozila izvukli prikliještenog vozača. Od siline udarca dijelovi automobila bili su razasuti po kolniku.

U prometnoj nesreći je uslijed frontalnog sudara u automobilu Polo od zadobivenih ozljeda uginuo i jedan pas, dok je drugi pas ozlijeđen. Cesta je za sav promet bila zatvorena od 13.50 sati do 16.20 sati kada je promet normaliziran.  64-godišnjak je vozio VW Polo, a vozačica je vozila Opel Corsu. Još uvijek nije poznato kako je doslo do nesreće, a znat će se nakon očevida.  

Idi na 24sata

Komentari 54

  • JemsAutopraonica 15.12.2017.

    Oduševim se kad vidim kako pavijani stave džukelu u krilo i voze auto, nema mi ljepšeg prizora....vrlo slično onome kad mutavi roditelji stave klinca u krilo i uključe se u promet, a onda ponosno gledaju dali ih netko primjećuje. Onako s blagim telećim pogledom....NUDERA ME...

  • Rafo 15.12.2017.

    V. J. (64) iz Pazina poginuo je u teškoj prometnoj nesreći na cesti Poreč – Baderna u mjestu Buići u petak oko 13.45 sati, a jedna ženska osoba je ozlijeđena i prevezena je u pulsku Opću bolnicu na liječenje. U prometnoj nesreći je uslijed frontalnog sudara u automobilu Polo poginuo i jedan pas, dok je drugi pas ozlijeđen. Naime, V. J. je upravljao automobilom VW Polo pulskih oznaka, a vozačica se nalazila u automobilu Opel Corsa pulskih oznaka, a nije poznato tko se kretao u kojem smjeru, dok ostalih putnika u vozilima nije bilo. Točne informacije o dinamici prometne nesreće ćemo imati nakon policijskog očevida. U vrijeme prometne nesreće je padala kiša i kolnik je bio sklizak. Automobil Opel je s prednje strane totalno oštećen, a otpao mu je kotač sa amortizerom i nakon silovitog sudara zaustavio se na desnoj prometnoj traci u smjeru Poreča. Polo je pak izletio van kolnika na travnatu površinu s desne strane u smjeru Baderne.

  • 5252468 15.12.2017.

    i onda si ti kupi papirnog auta, staro ragalo skučen nema mjesta vrata debela 5cm,itd,pokoj duši vozaću

Komentiraj...
Vidi sve komentare