To je to što me zanima!

Iz brodogradilišta na tartufe: Superjahta prvi put na Jadranu

Luksuzni brod Okto dug je 66 metara i u more je prvi put uronio početkom kolovoza. Vlasnici iz Venecije krstarili su Jadranom. Otišli su do Rovinja na istarske tartufe
Vidi originalni članak

Želite samo brod? A zašto ne biste imali vlastiti ploveći otok?, piše na stranicama talijanskog proizvođača jahti. Jedan takav luksuzni primjerak krstario je prvi put Jadranskim morem.

Superjahtu Okto, dugu 66 metara, snimio je čitatelj 24sata dok je nedavno bila usidrena kraj otoka Korčule.

- Na brodu su bili radnici. Vjerojatno su čekali noć kako bi isplovili - rekao nam je čitatelj. 

Luksuzni brod, prvi put je u more uronio početkom kolovoza. Vlasnici su odmah njime pobjegli iz Venecije kako bi krstarili Jadranom. Otišli su do Rovinja na istarske tartufe. Prema podacima web stranice Marinetraffic, vlasnici su nakon uživanja na hrvatskim otocima otišli prema crnogorskoj luci Tivat gdje je sada usidrena.

Talijanski proizvođač ne želi otkriti cijenu broda, jer u nju ulazi i luksuzni interijer. Kao prednost Okta izdvojili su izdržljivost. Zbog tog je idealna za krstarenje oko svijeta. Prima 12 gostiju i 17 članova posade.

- Ovaj dragulj među jahtama, nastao je zbog dobre suradnje proizvođača i dizajnera. Na Okto smo posebno ponosni - kazao je njezin proizvođač Luciano Bregola.     

Idi na 24sata

Komentari 96

  • JosePekarz 23.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • akreca 22.08.2014.

    pa jbt, gdje god da odem uhvate me novinari i fotoreporteri. ne moze se covjek na miru ni provozati jahticom

  • gđa78 22.08.2014.

    ja u svoju kuću primim16 ljudi koji komot imaju gdje spavat i zabavljat se,a naspram ove jahte kuća je sitnica ;) Ono,da sad ne razglabamo o sitnicama,ovo je grubo rečeno ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare