To je to što me zanima!

Iz Carneta riješili problem s usporenim radom e-Dnevnika: 'Uklonili smo sve poteškoće'

Jednom dijelu korisnika e-Dnevnik za učenike i roditelje je u utorak popodne radio nešto sporije pri otvaranju pojedinih poveznica, rekli su nam ranije iz Carneta
Vidi originalni članak

Obavještavamo korisnike kako su otklonjene poteškoće koje su uzrokovale usporenje u radu aplikacije te učenici i roditelji sada mogu nesmetano koristiti e-Dnevnik za učenike i roditelje, piše na stranicama Carneta nakon što su mnogi korisnici imali problema s e-Dnevnicima danas.

Problemi su nastali danas nakon što su se mnogi korisnici požalili kako im aplikacija usporeno radi pri otvaranju određenih poveznica. 

- Jednom dijelu korisnika e-Dnevnik za učenike i roditelje je u utorak popodne radio nešto sporije pri otvaranju pojedinih poveznica. Otvaranje poveznica u aplikaciji je trajalo dulje nego što nam je standardno vrijeme odziva pa je dio korisnika mogao imati poteškoća pri prikazu pojedinih dijelova sučelja - odgovorili su nam ranije iz Carneta.

DRAMA S OCJENAMA? Roditelji u panici: E-dnevnik se cijeli dan ne može otvoriti...

Inače, svake godine na početku elektronskih prijava za srednje škole, sustav upisi.hr redovno "padne" zbog preopterećenja.

Nastava završava u utorak 23. lipnja, u četvrtak je Tijelovo, a mnoge škole su u slobodne dane spojile i petak. Tako su preostala još tri-četiri radna dana, u kojima su ocjene već zaključene, te se rješavaju granični slučajevi, održavaju školske priredbe, izleti itd. No kraj godine je uvijek i vrhunac napetosti, a i osmaši se ovih dana pripremaju za upise u srednje škole. 

Podsjetimo, u e-dnevnik roditelji odnedavno mogu pristupiti i preko e-građana, ali i s njim ima poteškoća. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sarcasmo 14.06.2022.

    Nema do jednog dobrog rebootića

  • ☠☠☠☠☠☠ 14.06.2022.

    Dok u ovom Carnetu novi mladi ljudi zamjene ove IT "inžinjere" zasotale u 70tim, možda će i napraviti nekakvo programsko riješenje koje će funkcionirati nakon samo jednog patcha...

  • 14.06.2022.

    ae garant ruski hakeri zezali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare