To je to što me zanima!

Iz Drave blizu mjesta gdje je nestao kanuist izvukli tijelo

Tijelo je prevezeno na odjel patologije KBC Osijek gdje će se još uvrditi identitet i uzrok smrti. Pretpostavlja se da je riječ o nestalom 30-godišnjem Osječaninu kojemu je vir prevrnuo kanu.
Vidi originalni članak

Na rijeci Dravi kod Osijeka kod pristaništa za čamce "Neptun" u srijedu oko 18.25 sati pronađeno je mrtvo tijelo muškarca, priopćili su iz PU osječko-baranjske, piše dnevnik.hr.

Tijelo je prevezeno na odjel patologije KBC Osijek gdje će se uvrditi identitet i uzrok smrti, izvjestili su iz MUP-a.

Pretpostavlja se da je riječ o nestalom 30-godišnjem Osječaninu kojemu je vir prevrnuo kanu. Dvojica koja su bila s njim na kanuu uspjela su otplivati na obalu. Pritrčao im je muškarac s obale u pomoć, no kanuist nakon što je odbio pomoć je nestao. Trojac u kajaku trebao je ploviti do Aljmaša do jedne vikendice gdje se trebala održati momačka večer.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JusticeLeague 24.06.2021.

    Netko mu nudi pomoć, on odbije...da ne bi slučajno ispalo da odrastao muškarac možda treba pomoć na kratko ? Kakav je to mentalitet bože pomozi ?! Bravo, umro si, ali u tvojoj glavi barem nisi ispao ''kukavica'' ni pred kim ! Šta se događalo u toj glavi da mi je znati !

  • Grillo 2 23.06.2021.

    Pokoj mu dusi.. Moj Jozo uvik je bio tvrdoglav,a vjerujem i sada da je glatko odbio jer je bio sportas, ljudi ne odbijaj pomoc kad ti se nudi.

  • fantomikus 23.06.2021.

    Ja sam kanuist i idem po rijekama ali mi nije jasno zašto ne nose prsluk za spašavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare