To je to što me zanima!

Iz gorućeg auta policajci u zadnji tren izvukli mladića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Pijani Michael Roden-Reynolds (20) zabio se u tunelu kamionetom u zid. Iz vozila u plamenu izvukla su ga trojica policajaca koji su se opekli
Vidi originalni članak

Trojica policajaca koji su prošli petak u američkoj Georgiji iz gorućeg kamioneta u tunelu izvukli Michaela Roden-Reynoldsa (20) kažu kako nisu imali vremena razmišljati, već samo reagirati. Došli su na poziv u tunel u Cobb Countyu i vidjeli plavi Chevrolet u plamenu, a kroz dim su vidjeli da je vozač još unutra. Nisu imali nikakve kacige, zaštitna odijela ili rukavice.
-  Jednostavno smo ga morali pokušati spasiti. Plamen je bio visok i dim je bio jako gust, ali morali smo pokušati - rekao je policajac J.T. Rainwater. Vozač je bio zaglavljen, a kako kažu, unutrašnjost automobila već je bila prava pećnica i nisu mislili da postoji način da ga sigurno izvuku.
- Pokušavali smo suzbiti plamen aparatima za gašenje požara, ali odmah je vatra bila sve jača i jača, a kabina kamioneta sve vrelija - rekao je policajac R.C. Adair.
Vozača su cijelo vrijeme posipali pjenom iz aparata za gašenje požara, dok su pokušavali naći način da ga izvuku van. Policajci su u spašavanju zadobili manje opekotine i nagutali se dima, ali su se ubrzo vratili na posao. Vozač je u kritičnom, ali stabilnom stanju u bolnici u Atlanti. Prijavili su ga za vožnju u pijanom stanju i vožnju u suprotnom smjeru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • žela 12.03.2009.

    a pijan je bil? nedavno sam gledala you tubu jednu curu koja je izgorila u autu jer se neki pijani zaletil u njen auto. cura dan danas ne liči na ljudsko biće, a o bolnim operscijama i psihičkom stanju da ne pričam. žalosno da žrtva uvijek lošije prođe.

  • rupicka 12.03.2009.

    E, a jesu li Ameri objavili da je lisica prošetala Zadrom i potjerala mačke na drveće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare