To je to što me zanima!

Iz mozga mu nakon 4 godine izvukli oštricu noža od 10 cm

Muškarca su prije više od četiri godine uboli nožem u glavu tijekom jedne pljačke. Liječnici nisu primijetili da mu je nož 'zapeo' u mozgu. Operirali su ga prošli tjedan
Vidi originalni članak

Li Fu iz pokrajine Yunnan u Kini požalio se svom liječniku na strašnu glavobolju prošlog mjeseca. Doktor ga je poslao na detaljni pregled te su mu otkrili oštricu noža duboko u mozgu. Muškarcu je oštrica od 10 cm bila u glavi više od četiri godine. Operacijom su mu ju uklonili prošle subote te se muškarac oporavlja u bolnici. Kirurg Luo Zhiwei rekao je kako ništa slično nije vidio u cijeloj svojoj karijeri.  Dodaje kako je pravo čudo što je muškarac preživio.

- Muškarac je medicinsko čudo. Oštrica noža je gotovo bila netaknuta nakon što su ju izvadili iz njegove lubanje - ističe kirurg.

Lija su 2006. godine nožem uboli u glavu tijekom jedne pljačke. Pregledali su ga u bolnici, ali onda nisu primijetili kako mu je oštrica 'zapela' u lubanji, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bog i hrvati ZD 06.03.2011.

    malo čudno kako nije nakon 4 godine shvatio da je popušio nož u lubanju????

  • lidač_1 21.02.2011.

    nije 10 cm. malo(da da)pa da ne vidis da čovjek krvari iz glave i kaj mu nisu odmah slikali glavu,to je dokaz o liječničkoj pogrešci. Dođeš u bolnicu radi glavobolje a oni ti izvade komad metala i vele:sorry nismo vidli. koja bruka i nikome ništa

  • littleblackdress 21.02.2011.

    as ti Gospe..kol'ko ti moraš biti ćorav doktor da ne skužiš da pacijent ima ubodnu ranu na glavi..mislim...svašta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare