To je to što me zanima!

Iz Njemačke krenuo u Tursku: Završio je u blatu kraj Jaske!

Turčin je zapeo u blatnom polju, u kojem je ostao cijelu noć. Nasrtao je na ljude i vrijeđao policajce pa su ga prijavili. Rekao je da ide iz Njemačke u Tursku. Nikom nije jasno kako je zalutao u selo izvan rute
Vidi originalni članak

Čuli smo i vidjeli kako u noći na subotu BMW prolazi našim selom. Izgledalo je kao da nešto traži, a nakon petog puta više ga nije bilo. Tek ujutro smo vidjeli kako je zapeo u blatnom polju.

'Bio je blatan, rastresen i bezobrazan'

Počeli su tako priču stanovnici sela Novaki Petrovinski kraj Jastrebarskoga, kamo je u subotu zalutao turski državljanin (29). Bio je potpuno blatan, rastresen i bezobrazan prema mještanima. Odbio je zvati vučnu službu jer bi je morao platiti.

- Rekao je da ide iz Njemačke za Tursku u posjet trudnoj sestrični. Bilo nam je čudno kako je završio kod nas jer je naše selo izvan autoceste i uopće nije u smjeru Turske. Hvalio se da ima novca i da mu ništa nije problem, no bio je jako bezobrazan i zahtijevao je da ga izvučemo - opisao je jedan od mještana koji je želio ostati anoniman.

Od jedne žene tražio hranu i piće

Zbog svađe jedan ga je muškarac odbio izvući uz pomoć traktora. Potom je otišao susjedi, od koje je tražio hranu i piće.

- Ona mu je dala vode te ga uputila na obližnju trgovinu. Rekao je da ne želi ništa platiti i razbio je čašu. Susjeda se uplašila, ušla u kuću i pozvala policiju - prepričali su mještani.

Oštetio policijski auto: Odvezli ga do psihijatrijske bolnice

Patrola ga je privela zbog teškog narušavanja javnog reda i mira, a on im je zauzvrat oštetio policijski auto. Nisu ga mogli smiriti, pa su ga odvezli do zagrebačke psihijatrijske bolnice.

Nakon što se smirio, vratili su ga u postaju i podigli prekršajnu prijavu zbog vrijeđanja policajca te kaznenu zbog oštećenja tuđe stvari. Nakon toga su ga pustili.      

Idi na 24sata

Komentari 138

  • ZelenaHrvatska 09.03.2017.

    Trebali su ga prebit ko konja,umjesto da je bio smiren i normalan svi bi mu pomogli,ovako je jos dobro i prošao!

  • pomorac1984xxx 09.03.2017.

    "I nakon toga ga pustili"...i nikome nista..

  • angelina44 09.03.2017.

    nek nam turci nesmetano šeću Hrvatskom...pustite ih 'čim prije'...nevjerojatno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare