To je to što me zanima!

Iz osvete mu izrešetali psa kod vikendice u Tučepima

Makarskom vlasniku hotela Park, Tonćiju Kurilju netko je smaknuo ljubimca Luksa. Sumnja da je to osveta zbog nerazriješenih imovinskih odnosa
Vidi originalni članak

Bio sam na otvorenju autoputa Osijek-Đakovo kad mi je nećak javio da su mi izrešetali psa Luksa, koji je čuvao moju vikendicu u Gornjim Tučepima. Bio sam šokiran jer to normalan čovjek ne može napraviti, u nevjerici kaže makarski poduzetnik Tonći Kurilj Jabuka (44). Vlasnik je elitnog makarskog hotela Park i tvrtke Georad koja sudjeluje u izgradnji hrvatske autoceste. Kaže da je zbog imovinsko-pravnih odnosa imao problema s prvim susjedom.
- Ne želim uopće kalkulirati je li riječ o njemu. Znam samo da su iz te kuće već bili udarali mog psa nekom letvom jer ih se pas bojao, a inače je miroljubiv - kaže Kurilj. Na imanju ima sedam nadzornih kamera, ali je zabilježen samo bljesak oružja.
- Ležao je u lokvi krvi, jezivo - rekao je Zvonko Šarić (28), koji održava okoliš hotela.
Policija je utvrdila da je pucano iz automatskog oružja call. 7,62 mm. Ispitali su nekoliko osumnjičenih. Počinitelja još nisu otkrili. Kažu da će zasad vjerojatno prijaviti nepoznatog počinitelja, i to zbog kaznenog djela posjedovanja automatskog oružja te zbog oštećenja i uništenja tuđe stvari.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • sreca35 19.04.2009.

    Nemogu vjerovati...ubiti psa koji nema nikakve veze sa njihovim sporom. Kakva je to spodoba ( covjekom ga nemogu nazvati ) mogla uciniti. BOLESNIK I JADNIK..

  • palača 19.04.2009.

    mogo si ga drzati pustenog ako ti cuva vikendicu a vidi se da imas para,,sramota

  • palača 19.04.2009.

    a jesi ga hranio,,kako je mrsav i na lancu,,sram te bilo,,jadna zivotinja,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare