To je to što me zanima!

Iz parkiranog auta na Malešnici curio plin, blokirali cijelu ulicu

Blokada Mažuranićeve od ulice Oranice do križanja sa Ivaniševićevom nastala je zbog automobila koji koristi plin, a nešto nije bio u redu s instalacijama
Vidi originalni članak

Oko 18 sati dana je zatvorena cesta Ivane Brlić Mažuranić na Malešnici. Na terenu su bili vatrogasci i policija, veći broj policijskih službenika, a cesta je bila ograđena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U prolazu sam čula da je možda curio plin u autu, a vlasnika vozila ne mogu pronaći - rekla nam je žena koja je prolazila tuda. 
Blokada Mažuranićeve od ulice Oranice do križanja sa Ivaniševićevom nastala je zbog automobila koji koristi plin, a nešto nije bio u redu s instalacijama. Kako su nam iz Vatrogasne postaje Zagreb rekli, vatrogasci su došli na poziv vlasnika automobila, otvorili su haubu te su ostali pokraj njega sve dok nije iscurio sav plin iz auta. 

- Auto s dignutom haubom se napunio plinom, kako policajci tvrde fali samo iskrica da sve plane - rekao je jedan od čitatelja. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Medici 26.04.2017.

    Koristim auto plin više od 10 godina i nemam nikakve zamjerke. Ono što je BITNO a što se zaboravlja je redovita kontrola plinskih instalacija.To je svima skupo. Misle, ugradili smo plin i to je to. Vozi pajdo dok ne rikne. Također, bitna je kombinacija vožnje plin/benzin što isto rijetko tko radi. Sada će krenuti pljuvačina kako je auto plin opasan i kako treba izmisliti neke dodatne namete.

  • bubasinter 26.04.2017.

    Sta se desi kada curi plin?? Iscuri i toje to!! Isto kao i benzin i sve drugo sta curi

  • cassini 26.04.2017.

    biće toga još...ljudi misle da će vožnjom na plin skupit za viksu ili novi stan...a već je iblo slučajeva explozija zbog curenja plina na autzu..a "znalci" tvrde da je plin sigurniji...LOL... pa evo pitanje za "ZNALCE" - što se dogodi kad benzin curi iz auta???? odgovor "znalcima" - ništa, brzo isphlapi i nema opasnosti od požara (kad ste čuli da je bio požar na nekoj benzinskoj??)

Komentiraj...
Vidi sve komentare