To je to što me zanima!

Iz pet vozila ukrao 50.000 kuna

Muškarac je tijekom lipnja na području Rijeke iz otključanih vozila otuđio torbe i naprtnjače s osobnim dokumentima, novcima, ključevima i drugim predmetima
Vidi originalni članak

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 42-godišnjak, tijekom lipnja na području Rijeke, iz pet otključanih vozila počinio krađe u vrijednosti oko 50.000 kuna.

Kaznenom prijavom protiv istog, za počinjenje pet kaznenih djela krađe, dovršeno je kriminalističko istraživanje koje je provela riječka policija.

TRAGAJU ZA LOPOVIMA Velika pljačka u Zagrebu: Upali u spremište i ukrali umjetnine vrijedne stotine tisuća kuna

Riječ je o osumnjičeniku za kojega je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je tijekom mjeseca lipnja na području Rijeke iz pet vozila, tri kombija te jednog osobnog i jednog teretnog vozila, počinio krađe. Tako je iz otključanih vozila otuđio torbe i naprtnjače s osobnim dokumentima, novcima, ključevima i drugim predmetima čime je četiri hrvatska i jednu švedsku državljanku sveukupno oštetio za oko 50 000 kuna.

Zbog osnova sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela krađe, protiv 42-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • verna 18.07.2021.

    Zašto ovim smradovima ne napišete puno ime ,nego ga pokrivate da dalju radi isto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare