To je to što me zanima!

Iz plamtećeg stana spašavali majku, dvoje djece i ljubimce

Požar je stavljen pod kontrolu, vatrogasci u ovom trenutku obilaze sve stanove, a većina stanara je evakuirana. Požar je izbio na trećem katu, zahvaćen je cijeli stan, rekao je zapovjednik JVP Šibenik
Vidi originalni članak

Majka i dvoje djece spašeni su iz plamtećeg stana na Njegoševom trgu u kojem je danas oko 13.30 sati buknuo požar. Većina stanara zgrade je evakuirana, a svi su prošli bez ozljeda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da vam pravo kažem, još me nisu vatrogasci ni pustili u stan, ali rečeno mi je da nam je sve izgorjelo. Lako je za suprugu i mene, ali od četvero djece troje je školaraca i nemaju više ništa. Izgleda da se požar proširio baš iz dječje sobe i izgorjela im je sva odjeća, obuća, sve knjige i druge stvari za školu. Dvoje od njih su bosi spašeni iz stana. Tako da su nam baš odjeća i obuća za djecu, knjige i drugi školski pribor najpotrebniji. Ponavljam, za mene i suprugu je lako, ali djeca moraju ići u školu - rekao je za ŠibenikIN Jurica Čondić čiji je stan izgorio. 

-  Zvala me žena da gori stan. Oni su odmah pobjegli na balkon, a ja sam zvao 112. Kažu da su se zapalile instalacije, ne znam... Mi još nismo bili unutra, vatrogasci mi kažu da je sve izgorjelo. Bitno je da su svi živi i zdravi, privremeno ćemo se smjestiti kod starije kćeri - nadodao je. 

Zapovjednik JVP Šibenik, Volimir Milošević, potvrdio je za ŠibenikIN da su u gašenju požara na trećem katu nebodera na Njegoševu trgu (Ulica branitelja domovinskog rata) sudjelovalo 16 vatrogasaca i sedam vatrogasnih vozila.

Dojavu su hitne službe zaprimile nedugo nakon 13 sati danas poslijepode.

- Požar je stavljen pod kontrolu, vatrogasci u ovom trenutku obilaze sve stanove, a većina stanara je evakuirana. Požar je izbio na trećem katu, zahvaćen je cijeli stan, proširio se i dijelom po stubištu, a zahvaćeni su i prozori na četvrtom katu. Neposrednim spašavanjem evakuirani su majka i dvoje djece s balkona gorućeg stana, nitko nije teže ozlijeđen - rekao je Milošević.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Justice4all 06.03.2020.

    Samo nek su zivotinej dobro. Ljudi vec znaju kako ce.

  • broj123 06.03.2020.

    bit će da je opet punjač za mobitel

  • Soliterba 06.03.2020.

    Sigurno je zeko kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare