Obavijesti

News

Komentari 7

Iz plamtećeg stana spašavali majku, dvoje djece i ljubimce

Iz plamtećeg stana spašavali majku, dvoje djece i ljubimce
11

Požar je stavljen pod kontrolu, vatrogasci u ovom trenutku obilaze sve stanove, a većina stanara je evakuirana. Požar je izbio na trećem katu, zahvaćen je cijeli stan, rekao je zapovjednik JVP Šibenik

VIDEO

Majka i dvoje djece spašeni su iz plamtećeg stana na Njegoševom trgu u kojem je danas oko 13.30 sati buknuo požar. Većina stanara zgrade je evakuirana, a svi su prošli bez ozljeda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:51

- Da vam pravo kažem, još me nisu vatrogasci ni pustili u stan, ali rečeno mi je da nam je sve izgorjelo. Lako je za suprugu i mene, ali od četvero djece troje je školaraca i nemaju više ništa. Izgleda da se požar proširio baš iz dječje sobe i izgorjela im je sva odjeća, obuća, sve knjige i druge stvari za školu. Dvoje od njih su bosi spašeni iz stana. Tako da su nam baš odjeća i obuća za djecu, knjige i drugi školski pribor najpotrebniji. Ponavljam, za mene i suprugu je lako, ali djeca moraju ići u školu - rekao je za ŠibenikIN Jurica Čondić čiji je stan izgorio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Zvala me žena da gori stan. Oni su odmah pobjegli na balkon, a ja sam zvao 112. Kažu da su se zapalile instalacije, ne znam... Mi još nismo bili unutra, vatrogasci mi kažu da je sve izgorjelo. Bitno je da su svi živi i zdravi, privremeno ćemo se smjestiti kod starije kćeri - nadodao je. 

Zapovjednik JVP Šibenik, Volimir Milošević, potvrdio je za ŠibenikIN da su u gašenju požara na trećem katu nebodera na Njegoševu trgu (Ulica branitelja domovinskog rata) sudjelovalo 16 vatrogasaca i sedam vatrogasnih vozila.

Dojavu su hitne službe zaprimile nedugo nakon 13 sati danas poslijepode.

Vatrogasci evakuirali stanare iz stana u kojemu je izbio požar

- Požar je stavljen pod kontrolu, vatrogasci u ovom trenutku obilaze sve stanove, a većina stanara je evakuirana. Požar je izbio na trećem katu, zahvaćen je cijeli stan, proširio se i dijelom po stubištu, a zahvaćeni su i prozori na četvrtom katu. Neposrednim spašavanjem evakuirani su majka i dvoje djece s balkona gorućeg stana, nitko nije teže ozlijeđen - rekao je Milošević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!