To je to što me zanima!

Iz Poljske: Kod Bjelovara su zaplijenili skoro 3 tone duhana

Uz dvojicu Poljaka na istovaru je radilo i sedmero hrvatskih državljana. Istragom je utvrđeno da je duhan utovaren u Poljskoj, a trebao je biti isporučen u Sloveniji
Vidi originalni članak

Mobilna jedinica MUP-a za nadzor državne granice iz Varaždina i policajci PU bjelovarsko-bilogorske su u srijedu u poslijepodnevnim satima temeljem naloga Županijskog suda kod Bjelovara pronašli dva kamiona poljskih registarskih oznaka. Iz jednog se u trenutku dolaska policajaca istovarivao prešani sušeni duhan.  

Uz dva poljska državljana na istovaru je radilo i sedam hrvatskih državljana. Oba kamiona i gospodarske zgrade su u vlasništvu 37-godišnjaka i 34-godišnjaka, obojice hrvatskih državljana, a koje koristi njihov 37-godišnji poznanik od kojeg je oduzeto u gospodarskoj zgradi pronađenih 1604 kilograma duhana u listu. Od 28-godišnjeg Poljaka privremeno je oduzeto 1345 kilograma prešanog duhana u listu koji je pronađen u drugom kamionu. 

Istragom je utvrđeno da je prešani duhan utovaren u Poljskoj, a prema pratećoj dokumentaciji trebao je biti isporučen primatelju u Sloveniji. 


Idi na 24sata

Komentari 37

  • šipki 31.01.2015.

    to ti je isto ko u doba kikaša jedan nama jedan njima i svi sretni i zadovoljni osim nekih kao što je uvijek bilo

  • ledo1 31.01.2015.

    i sad ti pokreni gospodarstvo

  • mergan 30.01.2015.

    Za one koji švercaju heroin i opasne droge kazna skoro pa nikakva a za ove potjera kao da su najgori zločinci i ubojice. Bojite se ostati bez nabitog poreza na duhanske proizvode jel gov...i. Pustite ljude da trguju duhanom ili spustite cijene cigareta za duplo. Sve se vraća i plaća pa tako i lopovstvo oko poreza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare