To je to što me zanima!

Iz postaje nestao novac koji je prikupljen za obitelj poginulog?

Svi iz porečke policijske postaje uključili su se u akciju za pomoć obitelji poginulog policajca Tomislava Bašića (38) i navodno su prikupili više od 20 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Prije dva mjeseca poginuo je 38-godišnji policajac Tomislav Bašić iz Poreča. On je, podsjetimo, tog 23. lipnja zajedno s kolegicom u jutarnjim satima putovao prema poslu kada je na njih, zbog neprilagođene brzine, automobilom naletio 24-godišnjak.

Shrvani zbog tragedije, Tomislavovi kolege iz Policijske postaje Poreč odlučili su među sobom prikupljati novac za obitelj poginulog Bašića - njegovu trudnu suprugu i sina. Sve kolege iz porečke policijske postaje uključile su se u ovu akciju i u kratko vrijeme navodno prikupili nešto više od 20 tisuća kuna

Kako neslužbeno doznaje portal IstraIN, iz policijske postaje navodno je nestao dio novca. Među Bašićevim kolegama vlada nevjerica i tuga, a s druge strane i bijes jer im nije jasno kako bi netko od njih to mogao učiniti.

Iz Policijske uprave Istarske poručili su da je u tijeku provjere informacije.

- Prikupljeni novac u srpnju je predan policijskoj službenici koja je teško stradala u prometnoj nesreći, te obitelji našeg kolege koji je u nesreći smrtno stradao. Naknadno se pojavila informacija da je dio novca nestao, no to ne možemo potvrditi s obzirom da se, kako je i to uobičajeno kod prikupljanja pomoći, nije vodila evidencija o iznosima koji su donirani. U tijeku su provjere - rekla nam je glasnogovornica Nataša Vitasović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 87

  • arwin 27.08.2019.

    Je, baš me čudi da u se u policiji krade....

  • 27.08.2019.

    Nažalost, moral, etika, plemenitost i ljudskost postoje samo u romanima koje više nitko ne čita i nekim filmovima koje nitko ne gleda.

  • krao_sam_1 27.08.2019.

    Mi lopovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare