To je to što me zanima!

Iz SAD-a poručuju: Kuba bi trebala ići na tečaj demokracije

Promjena predsjednika bez demokratskog otvaranja na Kubi nije dovoljna, poručili su iz Bijele kuće Kubi nakon što je Raul Castro najavio mogući raniji odlazak
Vidi originalni članak

Promjena predsjednika bez demokratskog otvaranja na Kubi nije dovoljna, poručili su iz Bijele kuće Kubi nakon što je predsjednik Raul Castro najavio mogućnost prijevremenog odlaska u mirovinu. U nedjelju je dobio novi mandat.

Iako je provodio pragmatičniju politku od brata Fidela, politički se na Kubi otkad je Raul preuzeo vlast nije promijenilo gotovo ništa pa je i dalje jedina dozvoljena Komunistička partija, a po Castru tako će i ostati. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • scherif 27.02.2013.

    Koga su oni demokratskim putem izabrali u Kongres? Ili za Predsjednika. Da li ste u njihovim Domovima vidjeli nekoga da nije milijunaš. Kongresmeni, senatori, da pukneš od smijeha. Jako je zanimljiv i žalostan komentar LongliveUSAforevera s onim zastavama.Posebno zanimljiv.

  • academi 27.02.2013.

    socijalizam u kome smo mi živili bio je prava demokracija,a ne ovo američko nakaradno društvo

  • bopozopo 27.02.2013.

    Bolesni ameri pričaju o demokraciji a kupuju oružje kao mi kruh i mljeko u marketu. Tamo dobiješ veću kaznu ako nisi vezan u autu nego da ti nađu oružje u gepeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare