To je to što me zanima!

Iz Sindikata policije opraštaju se od preminulog kolege: 'Neka mu je laka hrvatska zemlja'

Pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko preminuo je u bolnici nakon što se srušio na nasipu u ponedjeljak poslijepodne
Vidi originalni članak

Sindikat policije Hrvatske oprostio se na društvenim mrežama od preminulog kolege Tomislava Pavalića. 

- S velikom tugom izvješćujemo da je danas, u 30. godini života iznenada preminuo još jedan mladi kolega, Tomislav Pavalić, policijski službenik ATJ Lučko i član Glavne podružnice SPH za PU zagrebačku. O posljednjem ispraćaju izvijestit ćemo vas naknadno. Ovim putem izražavamo najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i kolegama preminulog kolege. Neka mu je laka hrvatska zemlja! Počivao u miru Božjem - napisali su na svojoj službenoj Facebook stranici.

Podsjetimo, pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko preminuo je u bolnici nakon što se srušio na nasipu u ponedjeljak poslijepodne. Njegov kolega iz jedinice s kojim je trčao nasipom tijekom redovne obuke završio je u bolnici, izvan je životne opasnosti.  

TRČALI NASIPOM Policajac koji je umro na obuci u ATJ Lučko bio među najboljima u svojoj jedinici. Oglasio se i MUP

Preminuli policajac imao je samo 30 godina, primljen je u Lučko u skupini s 30-ak novih pripadnika koji su dobili privremeno rješenje na šest mjeseci. Njemu i kolegi koji je završio u bolnici bio je prvi dan obuke, a doznajemo kako su prošli sve liječničke preglede.

Idi na 24sata