To je to što me zanima!

Iz staje mu ukrali telad, na istom otoku nestao i magarac

Kriminalističko istraživanje radi pronalaska počinitelja je u tijeku, kažu u policiji, no hoće li životinje pronaći u komadu ili su zbog mesa već plasirani  na tržište, ostaje upitno
Vidi originalni članak

Krčka policija nedavno je zaprimila prijavu oštećenog 46-godišaka da mu nepoznati počinitelj ukrao troje teladi.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU Primorsko-goranske Ankice Kolić, prema dosadašnjim saznanjima telad je otuđena između 21. i 22. studenoga iz staje na području Omišlja na otoku Krku, a njihova vrijednost procjenjuje se na 15-ak tisuća kuna.

Kriminalističko istraživanje radi pronalaska počinitelja je u tijeku, kažu u policiji, no hoće li životinje pronaći u komadu ili su zbog mesa već plasirani  na tržište, ostaje upitno.

Zanimljivo je da su lopovi prije mjesec dana u Vrbniku na istome otoku otuđili i sjevernojadranskog magarca vrijednog šest tisuća kuna. Tim činom su 72- godišnjem vlasniku koji ga ostavio da pase na privatnoj parceli doslovno slomili srce, a policija magarca i dalje traži.

Foto:Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Velečasni 1 25.11.2019.

    Godinama unatrag, kada je bilo razvijeno ovčarstvo, svaki put nakon nestanka ovaca u Bašćanskoj dolini (Baška, Jurandvor, Batomalj, Draga) nestale ovce su se pronašle (ako nisu otišle za meso) kod Krajana, starobašćana, sela preko brda na kraju civilizacije (kraj svega-.krajani). Inače iz tog sela potječe aktualna premijerka Srbije Brnabić. Stariji boduli znaju o čemu govorim.

  • NivesG 25.11.2019.

    Mislim da policija i mještani znaju tko je lopov.

  • budalajlama 25.11.2019.

    Svaki rančer mora imati vinčesterku i colt. Ili šmajser.

Komentiraj...
Vidi sve komentare