To je to što me zanima!

Skoro ga raskomadao: Iz vlaka skočio točno u kavez s tigrom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlakić koji vozi kroz ZOO u New Yorku ima otvorene stranice, a mladić (25) uspio je preskočiti ogradu i pao u kavez. Ima brojne lomove, a tigar mu je smrskao nogu
Vidi originalni članak

Sibirski tigar težak 180 kilograma skoro je ubio mladića (25) koji je u petak skočio u kavez iz vlakića koji vozi kroz Zoološki vrt u Bronxu. 

David Vilalobos je desetak minuta bio sam s tigrom, prije no što su ga radnici zoološkog spasili. Aparatom za gašenje požara uspjeli su otjerati tigra Bashutu, a potom rekli mladiću da se zavuče ispod električne ograde. Tigra su namamili u boks i zatvorili ga kako bi mogli pomoći mladiću. 

Hitno su ga prevezli u bolnicu u teškom stanju, slomljeni su mu ruka i noga, a druga noga potpuno mu je smrskana, a tijelo mu je puno ugriza životinje, prenosi Wall Street Journal. 

Brza reakcija gotovo sigurno je spasila život mladiću, navodi glasnogovornik ZOO-a Jim Breheney. Dodaje kako tigar u cijeloj situaciji nije učinio ništa krivo te da ga neće uspavati. 

Vlakić iz kojeg je mladić skočio ima otvorene stranice, a Vilalobos je uspio iskočiti iz vlaka i preko pet metara visoke ograde. 

- Kada je netko toliko odlučan da sebi učini ovako nešto, teško je nešto učiniti - dodao je Breheny. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • _petra_ 24.09.2012.

    a mozda je fulao nastambu.....

  • babygirl 24.09.2012.

    Da nije mislio da moze komunicirati sa zivotinjama i da mu nece nista,kao sto je onaj glupi Amerikanac mislio da moze s medvjedima komunicirati,pa kad se priblizio da kao poprica s medvjedom,ovaj ga rastrgao,nasli su mu samo cipele poslije,svasta se desava,svaki dan ces nesto cuti......

  • purgi1 23.09.2012.

    vjerovao je da je tigar vegetarijanac :-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare