To je to što me zanima!

Izabrao ga Barroso: Mimica je prvi hrvatski povjerenik u EK

Neven Mimica iskusan je i predan Europljanin koji može znatno doprinijeti radu Europske komisije, osobito u važnom području zaštite potrošača, rekao je Barroso
Vidi originalni članak

Iz Bruxellesa je stigla vijest kako će Neven Mimica biti prvi hrvatski povjerenik u Europskoj komisiji, a bavit će se pitanjima zaštite potrošača. Resor je odredio predsjednik EK Jose Manuel Barroso nakon što je Hrvatska službeno pismenim putem nominirala Mimicu za povjerenika, piše Večernji list

- Vrlo mi je drago što mogu najaviti kandidata za povjerenika iz Hrvatske, naše 28. države članice. Neven Mimica iskusan je i predan Europljanin koji može znatno doprinijeti radu Europske komisije, osobito u važnom području zaštite potrošača - rekao je Barroso. 

O resoru zaštite potrošača do sada je brinuo Maltežanin Tonio Borg, koji će nakon 1. srpnja nastaviti raditi na području zdravlja. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Car Mrgud 26.04.2013.

    Cijeli život svira k...., nerad, uguzivanje, cinkarenje, laktarenje, opet nerad i eto ga na...za to je nagrađen sa 150 000 kuna plaće i daljnjem sviranju k.... Treba i to znati.

  • dipsy2010 26.04.2013.

    I ja bi primala plaću od 20.000 Eura mjesečno. Kome se trebam javiti za to radno mjesto?

  • dadili 25.04.2013.

    iskusan i predan europljanin ?! zar nije trebao biti predstavnik hrvatske u komisiji a ne nekakav evropljanin...

Komentiraj...
Vidi sve komentare