To je to što me zanima!

'Izašao sam zadnji dan izolacije i prijeti mi 8.000 kuna kazne. Imam dijabetes i moram šetati'

Nemam novca za platiti tu kaznu. Razmišljam da oko me osude, odem u zatvor, samo moram vidjeti imam li dovoljno godišnjeg odmora. Budem se raspitao mogu li dobiti i neplaćeni godišnji radi zatvora, kaže nam
Vidi originalni članak

Žalit ću se na kaznu koja iznosi od 8 do 15 tisuća kuna jer smatram da izlaskom iz izolacije dan prije isteka desetodnevnog roka nisam nikoga ugrozio, rekao nam je 50-godišnji muškarac s područja Bjelovarsko bilogorske županije, koji je dobio prekršajni nalog jer je izašao na zrak dan prije isteka samoizolacije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 15

  • melin51 06.02.2022.

    Kad sam bio u izolaciji ostao sam doma još tjedan dana duže. Susjedi su mi na prozoru ostavljali kruh i mlijeko i kako bi to bilo neodgovorno izaći među te ljude prije nego ozdravim.

  • elvisRIJEKA 06.02.2022.

    pored svega nabrojanog poradi i na odnosima sa susjedima koji su te prijavili da si u samoizolaciji napustio kucu i pozvali policiju

  • 05.02.2022.

    Mi smo danas jedna od rijetkih država gdje se pravila ne poštuju već ih svatko opravdava i objašnjava kako mu paše. Rezultat takvog pristupa je više nego vidljiv, u svemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare