To je to što me zanima!

Izaslanstva državnog vrha su položila vijence na Mirogoju

Izaslanstva predsjednika, Vlade, Sabora i Grada Zagreba u četvrtak ujutro obišla su groblje Mirogoj i položila vijence povodom Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja
Vidi originalni članak

Izaslanstva Vlade i Grada Zagreba u četvrtak su na Mirogoju položila vijence i zapalila svijeće povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. U izaslanstvu predsjednika RH bili su Fred Matić i general bojnik Krešimir Kašpar. 

Vijence su položili na spomenik Zid boli, kod Središnjeg križa, na grobnicu narodnih heroja te zajedničku grobnicu neidentificiranih žrtava Domovinskog rata. Također su vijence položili na grob Franje Tuđmana i Ivice Račana. 

Vladino izaslanstvo u sastavu Tomislava Ivića, Gordana Jandrokovića, Tomislava Karamarka i Davora Božinovića vijence je položilo na Zid boli, kod Središnjeg križa  i na grobu prvog prvog hrvatskog predsjednika. Iz redova Sabora na Mirogoju je bio Ivan Jarnjak, Mirando Mrsić i Krunoslav Markovinović, a izaslanstvo Grada Zagreba predvodio je gradonačelnik Milan Bandić, piše HRT.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • akymajstor 04.08.2011.

    neka im je vječna čast i slava svim poginulim braniteljima za dom!+!

Komentiraj...
Vidi sve komentare