To je to što me zanima!

Izbacili ih iz apartmana pa na parkingu dočekali sa šipkama

Slovenski turisti tvrde da je vlasnica dvaput prodala apartman i da ih je izbacila bez pravog razloga. Ona pak tvrdi da su bili preglasni i da su smetali ostalim gostima
Vidi originalni članak

Četiri slovenska turista još će dugo pamtiti ljetovanje u Hrvatskoj. 

Kako piše siol.net, vlasnica apartmana iz Starigrada odmah je po dolasku optužila Slovence da su preglasni te je od njih tražila da napuste njen smještaj, plate jednodnevni najam te još 25 eura za usluge čišćenja apartmana.

Oni pak tvrde da nisu mogli u tako kratkom roku unerediti apartman. Tvrde i da je vlasnica zapravo apartman prodala dva puta te da ih je odlučila izbaciti bez opravdanog razloga.

Nakon pregovora o plaćanju apartmana, na parkingu su ih, tvrde Slovenci, dočekala dvojica mještana sa sjekirom i željeznim šipkama te im oštetili automobil.

Glasnogovornik zadarske policije, Elis Žodan za Index je potvrdio da je kriminalistička istraga u tijeku te da se intenzivno traga za počiniteljima koje se tereti za oštećenje tuđe stvari.

Vlasnica apartmana za 24ur rekla je da ne želi raspravljati o događaju istaknuvši da ona nije kriva već slovenski turisti koji su glasno slušali glazbu, plesali, skakali i vikali smetajući ostalim turistima u kući. 

"To njihovo ponašanje, mogu se samo sramiti i čitava vaša država".

Idi na 24sata

Komentari 404

  • miros-lav 13.08.2017.

    Ja zlovencima nis ne vjerujem.

  • 13.08.2017.

    Drugi, sljeva. Lice i oličje.

  • Mudri10_1 13.08.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare