Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izbacili ih iz apartmana pa na parkingu dočekali sa šipkama

Slovenski turisti tvrde da je vlasnica dvaput prodala apartman i da ih je izbacila bez pravog razloga. Ona pak tvrdi da su bili preglasni i da su smetali ostalim gostima

Foto: Screenshot/Planet Danes

Četiri slovenska turista još će dugo pamtiti ljetovanje u Hrvatskoj. 

Kako piše siol.net, vlasnica apartmana iz Starigrada odmah je po dolasku optužila Slovence da su preglasni te je od njih tražila da napuste njen smještaj, plate jednodnevni najam te još 25 eura za usluge čišćenja apartmana.

Oni pak tvrde da nisu mogli u tako kratkom roku unerediti apartman. Tvrde i da je vlasnica zapravo apartman prodala dva puta te da ih je odlučila izbaciti bez opravdanog razloga.

Nakon pregovora o plaćanju apartmana, na parkingu su ih, tvrde Slovenci, dočekala dvojica mještana sa sjekirom i željeznim šipkama te im oštetili automobil.

Glasnogovornik zadarske policije, Elis Žodan za Index je potvrdio da je kriminalistička istraga u tijeku te da se intenzivno traga za počiniteljima koje se tereti za oštećenje tuđe stvari.

Vlasnica apartmana za 24ur rekla je da ne želi raspravljati o događaju istaknuvši da ona nije kriva već slovenski turisti koji su glasno slušali glazbu, plesali, skakali i vikali smetajući ostalim turistima u kući. 

"To njihovo ponašanje, mogu se samo sramiti i čitava vaša država".

Možda vas zanima i ovo:
Message