To je to što me zanima!

Izbio požar u mesnoj industriji Pivac, izgorio je kat pogona

Požar je u ranim jutarnjim satima stavljen pod kontrolu. Nije bilo ozlijeđenih. Prema riječima glasnogovornice MI Pivac, Ivane Erceg, materijalna šteta je dosta velika
Vidi originalni članak

U pogonu prerade Mesne industrije Pivac u Vrgorcu noćas oko 1.20 sati izbio je požar u kojem je izgorjela cijela etaža površine tisuću kvadratnih metara. Radi se o novom dijelu tvornice u kojem tijekom požara nije bilo radnika koji rade noćnu smjenu. Radnici drugih pogona su primijetili požar i obavijestili vatrogasce koji su požar stavili pod kontrolu oko 6.40 sati. U požaru nije bilo ozlijeđenih.

Prema riječima glasnogovornice MI Pivac, Ivane Erceg materijalna šteta je velika iako još nije točno utvrđena.

Općinsko državno odvjetništvo iz Splita je zajedno s policijom obavilo očevid. Uzrok požara nije poznat. Radnici i policija za sada ne dozvoljavaju ulaz u tvornicu. Zbog prekida isporuke električne energije jutros je prekinuta proizvodnja, a radnici jutarnje smjene su se vratili kućama.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • FomaFoma 04.01.2012.

    NETKO IZ MASE...... A ko je tebi taj Pivac?????? Kao sto je vec nrkoliko puta napisano, CUDNO TOLIKI POZARI OVI DANA I TO U TVORNICAMA?????

  • netko iz masee 04.01.2012.

    Braća PIVAC nisu tu firmu kupili za kunu, nego su je stvorili napornim radom. Nadam se da će se oporaviti i nastaviti s proizvodnjom. Žao mi je sto se to dogodilo jer su to baš ljudi koji cijene rad i poštenje, isto ću dodati da su učinili puno humanitarnih dijela i pomogli svom kraju.

  • MLADEN_5 04.01.2012.

    u ljeto pozari na moru, u zimi pozari na kopnu. netko hoce kupiti firme ili zemljista po malim cijenama. treba ih za jajceka stegnut,da im se glavica previse ne digne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare