To je to što me zanima!

Izbjegli tragediju: Strop se urušio u učioni punoj djece

Hrpa prašine odjednom je počela padati po djeci u učionici X. gimnazije. Odmah su istrčali. Samo nekoliko trenutaka nakon toga otpao je dio stropa
Vidi originalni članak

Zbog neveremena koje je u petak započelo u Zagrebu oko 15 sati, sa stropa X. gimanazije u Klaićevoj ulici na učenike je počela padati prašina. Brzo su se digli i razbježali po razredu. Samo nekoliko trenutaka nakon toga otpao je dio stropa.
- Začuli smo snažan udarac. Zvučalo je kao da je grom udario u školu i uplašili smo se - rekao je učenik M. H. (16) iz susjednog razreda. Srećom, učenici su na vrijeme shvatili da bi se strop mogao urušiti i povukli su se u prednji dio učionice pa se nitko nije ozlijedio. Učionica je ostala prekrivena žbukom i dijelovima stropa. Profesorica matematike prekinula je nastavu.
- Propuh je vjerojatno prouzročio urušavanje stropa. Glavno je da se nitko nije ozlijedio - rekla je ravnateljica Roksanda Smolčić Krnić, koja je bila u šoku zbog nezgode u školi. Gimnazijski domar rekao je kako su početkom školske godine baš u toj učionici obnavljali strop i kako je sve u njoj novo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • maatea 30.05.2009.

    znam da je sjedio..ja sam treala sjedit klupu ispred njega..

  • xdxdxd 30.05.2009.

    jedan decko je sjedio tam ispod al mu nasrecu nie nis

  • maatea 30.05.2009.

    pa kaj nebi bilo ttragedije..nie se nis desilo sam zato sto niko bas taj sad nie tam sjedio

Komentiraj...
Vidi sve komentare