To je to što me zanima!

Izbo ga nožem na Braču u svađi oko duga za radove

Splitska policija uhitila je Sinjanina Ivicu O.(40) zbog napada na Marka K.(35) iz Sumartina na Braču. Nakon napada je pobjegao u Makarsku
Vidi originalni članak

Ivica O.(40) iz Sinja u utorak oko 19 sati u Selcima na Braču nasrnuo je nožem na Marka K.(35) iz Sumartina. Posvađali su se oko neisplaćenih dnevnica na gradilištu. Ivica je Marka ubo u leđa i zasjekao ga još nekoliko puta. Prema prvim informacijama iz policije radi se o lakšim ozljedama. Marko je zatražio pomoć u Domu zdravlja Supetar, a potom je upućen na daljnje pretrage u splitsku bolnicu. Ivica je uhićen na pristaništu u Makarskoj i nalazi se na kriminalističkoj obradi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • stari mudrac 08.09.2010.

    uz ubodnu ranu ima i dug prema radniku.

  • user_29428 08.09.2010.

    Plati, pa se rugaj.

  • bubara 08.09.2010.

    koji je to bezobrazluk, uzeti čovjeka da ti radi na dnevnicu i onda mu neplatiti, pa nismo mi robovlasničko društvo. Jadan čovjek radio nije naplatio i sad u zatvoru ,a obitelj mu sigurno gladna kući. Neka si ti njega izbo!!!!!! Drž se , samo si ga trebao malo više nek osjeti tuđu muku i jad, kad je tolika faca zašto sam nije radio fizičke poslove oko kuće nego uzeo sirotinju i još mu neće da plati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare