To je to što me zanima!

Izbola je tetu više od 40 puta: Iskopala joj oči i odsjekla uši

Srbija: Nataša Nikolčević (28) koja živi u Beogradu ubila je prije tri dana svoju tetu Draginju Nikolčević (80). Navodno ju je ubila zbog narušenih obiteljskih i imovinskih odnosa
Vidi originalni članak

Nataša Nikolčević (28) koja živi u Beogradu ubila je prije tri dana svoju tetu Draginju Nikolčević (80). Nanijela joj je preko 40 uboda nožem i udaraca letvom, piše Blic. Policiji nije bila poznata od ranije. 

Nataša je na saslušanju policiji detaljno opisala kako je ubila tetu. Udarala ju je i nanosila ubode po cijelom tijelu, a nožem joj je izvadila oči i odsjekla uši. Žena je nađena na kućnom pragu jer je vjerojatno pokušala pobjeći od ubojice. Policija je našla nož kojim je ubijena, plastične rukavice i niz drugih dokaza. Nataša je uhvaćena u subotu na Kosovu. Sad je u pritvoru.

Navodno je tetu ubila zbog nesređenih imovinskih i obiteljskih odnosa.

Pojavile su se priče da je Nataša ranije maltretirala tetu i da je izvodila rituale na lokalnom groblju no to je policija demantirala. 

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Soliterba 03.09.2016.

    pa ti matori ljudi su prosto da ne veruješ... tako mladu devojku izuju iz cipela.. pa morala je da da posegne za nečin il na babu il na sebe...

  • zixkix 01.09.2016.

    Prekrasno zrači..

  • Trošislav 31.08.2016.

    je toćno šaka jada s čaršije

Komentiraj...
Vidi sve komentare