To je to što me zanima!

Izbola pitona od 5 metara koji joj je gušio sinčića (3)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zmija, veća od dječaka, omotala se oko njegova tijela i počela ga stiskati. U jednom trenu prestao je plakati. Majka je uzela nož i napala dugu zmiju
Vidi originalni članak

Trogodišnjaka iz Las Vegasa u SAD-u gotovo je ubio 5,5-metarski piton, no sabrana majka uspjela je životinju skinuti s dječaka i spasiti ga. Obitelj je čuvala zmije prijateljima koji su otputovali te kažu da ne znaju kako je piton izašao iz terarija. Policija je pohvalila majku na brzoj akciji.
- Trebalo nas je šestero da iznesemo zmiju iz stana - kaže policajac Steve Custer kojeg je u borbi zmija ugrizla i dodaje kako u 36 godina radnog iskustva nije doživio ovakvo spašavanje. Zmija, koja je bila veća od dječaka, omotala se oko njegova tijela i počela ga stiskati. Dječak je plakao. Majka je otrčala u kuhinju po nož, ali dok se vratila, više se nije čuo plač, a dijete je poplavjelo. Nožem je izbola pitona. Nije ga ubila, ali ga je ozlijedila dovoljno da popusti pritisak i odmakne se od djeteta. Policija ga je odnijela u sklonište za životinje gdje su ga zbog rana morali eutanazirati. Ostalih pet zmija koje je obitelj čuvala također su u skloništu. I majka i dijete su dobro.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bernardaf 26.01.2009.

    Dok neće ljudi shvatiti da ovdje nije zmija kriva i da joj ovdje nije bilo mjesta, zagovarati ću zmiju. Srećom ovjde je djete spašeno, ali o tome je majka trebala prije voditi računa dok je uzela zmije na čuvanje. Zmija ima svoje stanište i una je ugrožena od čovjeka i red bi bio da joj se da mira. Stvarno je čovjek ipak najgora zvijer. Zmije su u lancu života vrlo korisne i neophodne i nek se već jednom počinje tako razmišljati i neka se ih pusti u njihovim obitavalištima na miru. Ovako nije trebalo do toga doći a najmanje da se i ta zmija ubije.

  • Mariposa 26.01.2009.

    imati 6 zmija u kući - mislim da je to dovoljan razlog za uručenje \"žute knjižice\" (a da ne spominjem imati pitona od 6m) sva sreća da je mama bila prisebna! svaka joj čast!

  • Hacker-ri 26.01.2009.

    Ovi sta imaju zmije doma ili nisu normalni ili su ozbiljno bolesni. Tempirana bomba, pitanje je kad ce ogladnit ili kad ce se htjet \"igrat\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare