To je to što me zanima!

Izboli se nožem u Slavonskom Brodu, jedan završio u bolnici

Zasad nije poznato što je bio uzrok, povod i motiv događaja i okolnosti pod kojima se sve dogodilo i u tijeku je kriminalističko istraživanje
Vidi originalni članak

Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske u Slavonskom Brodu u petak u 20.42 sati zaprimio je dojavu da je jedna osoba ozlijeđena. Policijski službenici su odmah izašli na mjesto događaja u Jagićevu ulicu, u Slavonskom Brodu, i pritom došli do saznanja da je oštrim predmetom ozlijeđen muškarac (44).

Također, na mjesto događaja izašli su i pripadnici Hitne medicinske pomoći, koji su pružili pomoć ozlijeđenom, te ga prevezli na liječenje u bolnicu u Slavonskom Brodu. Zasad nije poznato što je bio uzrok, povod i motiv događaja i okolnosti pod kojima se sve dogodilo. 

- Policijski službenici su uhitili muškarca (39) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela i u tijeku je kriminalističko istraživanje, kratko je oko 22.10 sati priopćila Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Tomas981 22.03.2021.

    Kazu ovaj sto je ubo je stranac! Najvjerovatnije Bode Miller

  • najiram 10 21.03.2021.

    loše pogjelili  plijen  od  neke  ilegalne  rabote  najvjerojatnije  šverc  migranata...pa  išli  raditi  obračun  u  ok  brodu....

  • be yourself 20.03.2021.

    Slavonski ili bosanski brod, nema razlike, bosanski običaji i čakijanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare