To je to što me zanima!

'Izbor Gordana Marasa glas je članstva protiv Bernardića...'

Dio SDP-ovaca smatra da su ovi izbori jasna poruka Bernardiću kako je posljednji trenutak da se trgne i mijenja način na koji trenutno vidi stranku...
Vidi originalni članak

Politički analitičari slažu se da su iz unutarstranačkih izbora u SDP-u vidljive podjele na terenu, no pitanje je može li to uzdrmati poziciju Davora Bernardića.


- To je gubitak Davora Bernardića, ali trebat će vremena da se to pretvori u konačan poraz - smatra analitičar Ivan Rimac. 


MARASOVA PORUKA: Bernardić bi trebao više brinuti o Plenkoviću, a manje o meni

Sličnog razmišljanja je i Žarko Puhovski, koji napominje da, unatoč očitom nezadovoljstvu SDP-ovaca na terenu, ne treba zaboraviti da su stranačka tijela pod Bernardićevom kontrolom. 
Posebno se osvrnuo na izbore za zagrebački SDP, gdje je za novog šefa izabran Gordan Maras. 


- Ovo je očit glas protiv Bernardića puno prije nego što je to glas za Gordana Marasa. Uvjeren sam da bi bilo koji drugi kandidat pobijedio favorita šefa stranke - rekao je Puhovski. 


UŽARENO U SDP-U Maras dao ostavku u Saboru: 'Stranku razara klijentelizam'

Dio SDP-ovaca smatra da su ovi izbori jasna poruka Bernardiću kako je posljednji trenutak da se trgne i mijenja način na koji trenutno vidi SDP. Smatraju i kako je sramotno malen odaziv znak da su stranački ljudi digli ruke od aktualne politike.
- Davor Bernardić dobio je lokalnu oporbu, koja neće još dugo trpjeti pogreške.

Bernardić ima još nekoga kredita, ali ne puno - kazao je SDP-ovac. 
Novi šef zagrebačke organizacije, Gordan Maras, najavio je kako će se SDP mijenjati te se više baviti problemima građana nego raspodjelom sinekura. 
 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Plehan 19.06.2018.

    Jadan je ovaj SDP,kada je spao na ovakve ljude,gori od gorega.

  • Lun@777 19.06.2018.

    Nadam se da će Maras barem malo uzdrmati Bernardića i SDP, pa će se pokrenuti iz učmalosti. Isto tako se nadam da će Bandiću puhati iza leđa, biti mu pravi oponent. Marasu sretno!

  • vidum 19.06.2018.

    Baš me briga. Znao sam im dati glas, da ga ne bih dao još gorima. Ali nikad više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare