To je to što me zanima!

Izbori u Mostu: Petrov će imati suparnika, to je Robert Postaj

Prema biografiji koju je sam objavio. direktor tvrtke ZASLON d.o.o. koja nudi savjetodavne i projektantske usluge. Rođen je u Hamburgu, gdje je pohađao školu i studirao...
Vidi originalni članak

Božo Petrov će ipak imati protukandidata na izborima za predsjednika Mosta koji se održavaju sutra. Nikola Grmoja je potvrdio da će to biti Robert Postaj, koji se dosad nije pojavljivao u javnosti niti nastupao u ime Mosta. 

On je učlanjen u zagrebačku organizaciju Mosta. Prema biografiji koju je sam objavio. direktor tvrtke ZASLON d.o.o. koja nudi savjetodavne i projektantske usluge. Rođen je u Hamburgu, gdje je pohađao školu i studirao fiziku. 

Radio je kao projektant na raznim projektima vrijednim i do 50 milijuna eura, stručni je savjetnik za kreditiranje nekretnina i dodjelu specijalnih kredita, primjerice za financiranje preuzimanja tvrtki, a također se istakao i kao financijski savjetnik za posebna ulaganja.

Kao poslovni savjetnik je dizajnirao, redizajnirao i implementirao poslovne procese (npr. optimizacija skladišta simulacijom procesa dodane vrijednosti i potpune integracije procesa, dizajn IT-mreža usredotočen na sigurnost).

Može se pronaći i njegova snimka na YouTubeu u kojoj predstavlja starijim osobama projekt staračkog doma. 
 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • kicky123456 29.01.2017.

    pogledajte ovo nisam ljevičar liberal sam https://www.youtube.com/watch?v=pbCRucO-Obo

  • ina67 28.01.2017.

    Koja smijurija

  • purgerica prva 28.01.2017.

    Imam od petka maestralno iskustvo iz ministarstva koje drži most, jadan Šprlje nagurao u njega sve i svakog, pa ljudi nemaju pojma gdje su a kamo li što im je posao. Al činjenica metkovljana i omišana ko u priči, iseljava Božo te male gradove! A u ministarstvu jedino što ih zanima je vaše ime i prezime, bez obzira ak ste i na krivi Odjel ili Upravu upućeni. Pa trebalo im je 30 minuta da iskomuniciraju koji obrazac im treba. Čak niti ne znaju da im se dobar dio obrazaca nalazi na web stranici ministarstva. A tek što je u zagrebačkoj gruntovnici? E, to je malo veća priča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare