To je to što me zanima!

Izdržite vrućine još par dana jer već krajem tjedna stiže kiša

Današnji je dan kraj klimatološkog ljeta. No do kraja tjedna čekaju nas prave ljetne temperature, a nakon toga stiže osvježenje s kišom koja će jedino zaobići Dalmaciju
Vidi originalni članak

Za sve one kojima ne smetaju vrućine i temperature iznad 30 stupnjeva Celzijevih, ovaj radni tjedan bit će idealan, a pogotovo ako se nalazite negdje na moru. Iako klimatološko ljeto završava već danas, do petka će nas grijati prave ljetne temperature. Sunčano, vruće i vrlo vruće vrijeme s neugodnom južinom i nepovoljnim biometeorološkim prilikama. 

No u petak zbog dolaska sjevernih vjetrova i oblaka posvuda će osvježiti, a najviše u unutrašnjosti. Možemo očekivati kišu, pljuskove i grmljavinu. 

Što se tiče Dalmacije situacija je ipak nešto drugačija. I tamo će krajem tjedna doći do naoblake, ali kiše ne bi trebalo biti. Makar do početka školske godine. Tek se od sredine rujna predviđa promjenljivije i kišovitije vrijeme, a kiše bi moglo biti više od prosjeka. 

No temperature neće puno padati, cijeli rujan bit će malo topliji od uobičajenog.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Anakin 31.08.2015.

    Jedva čekam ..https://www.youtube.com/watch?v=ZGmjhwLF8AI

  • niskoristy 31.08.2015.

    Ajme Su8Z3@ koliko minusa. Neznam samo dali Banditićeve ovce više smeta otkrivanje ovih pustih dugova ili to što si dirno u porijeklo ovih u holdingu.

  • Mercedes s klasa 31.08.2015.

    Il je pakao il je kiša. Ako je bilo sve zajedno 10 normalnih, ugodnih (25 do 30 sunčano bez sparine) dana cijelo ljeto u Zgu. Previše sam i rekao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare