To je to što me zanima!

Izgorio bager koji je oštetio plinovod, vozač teško ozlijeđen

U ponedjeljak oko podneva u Mrzoviću kraj Đakova došlo je do nesreće u kojoj je teško ozlijeđen vozač bagera (39), nakon što je istim oštetio plinovodnu cijev, zbog čega je bager potpuno izgorio
Vidi originalni članak

Teška nesreća u mjestu Mrzović nedaleko Đakova. Tamo je u ponedjeljak, oko podneva, 39-godišnjak prilikom iskopa i postavljanja kanalizacijskih cijevi radnim strojem oštetio podzemnu plinovodnu cijev zbog čega je teško ozlijeđen, javlja PU osječko-baranjska.

TEŠKA NOĆ VIDEO Izgorio kafić u Valpovu: 'Stigli smo za 4 minute, ali je krovište već bilo cijelo urušeno'

- Prilikom oštećenja došlo je do istjecanja plina. Uslijed mehaničkog djelovanja došlo je požara koji je zahvatio radni stroj koji je u potpunosti izgorio. Požar se potom proširio na obiteljsku kuću, vlasništvo 62-godišnjeg hrvatskog državljanina, kojom prilikom je došlo do oštećenja prozora, PVC roleta i fasade na kući - objavili su iz policije.

Kako dodaju, požar su ugasili vatrogasci DVD-ova Kešinci i Mrzović, a istjecanje plina zatvorili su djelatnici HEP-a. Policijski službenici podnose izvješće o događaju nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ekscem 11.05.2022.

    Ruski plin?

  • IPswič 10.05.2022.

    plin skup a otišlo u vjetar tisuće kubika 

Komentiraj...
Vidi sve komentare