To je to što me zanima!

Izgorio hangar brodova u Kaštel Novom, požar je lokaliziran

Nešto iza osam sati navečer buknuo je požar u hangaru brodova u Kaštel Novom. Vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar, a požar se nije proširio dalje. Uzrok se ne zna te slijede očevid i istraga
Vidi originalni članak

Nešto iza osam sati navečer buknuo je požar u hangaru brodova u Kaštel Novom. Vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar, a požar se nije proširio dalje.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobili smo dojavu oko 20 sati, u 20:40 smo uspjeli lokalizirati požar. Vatrogasne snage su još na terenu, ima ukupno 7 vozila i 24 vatrogasca. To je skladište u kojem su brodovi na suhom vezu. Gori plastika, ali ne znamo još što je sve bilo u skladištu. U nijednom trenutku nisu bile u opasnosti kuće ni drugi objekti okolo. To je jedan izdvojeni pogon u sredini polja. Još ima izdimljavanja, trebamo raščistit teren, natopiti ga i dežurati, ali pod kontrolom je - rekli su iz DVD-a Kaštela.

Uzrok požara se ne zna te slijede očevid i istraga.

- Ja sam iz kuće vidjela kroz prozor kako se dimi, odjednom je samo buknulo. Odmah sam zvala policiju i vatrogasce. Nisam toliko blizu pa se nisam prestrašila, ali mi je žao velika je šteta. Kasnije sam otišla do tamo vidjet kakvo je stanje kad su ga ugasili, vidjela sam nekoliko brodova da je izgorjelo - ispričala nam je čitateljica koja živi u blizini.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Paulaxu 27.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://me.sv/id390579

  • IPswič 27.04.2022.

    Uzrok požara je vatra?

  • 27.04.2022.

    A cujte, uzrok je osiguranje ili osiguranje

Komentiraj...
Vidi sve komentare