News

Komentari 5

Izgorio hangar brodova u Kaštel Novom, požar je lokaliziran

Izgorio hangar brodova u Kaštel Novom, požar je lokaliziran

Nešto iza osam sati navečer buknuo je požar u hangaru brodova u Kaštel Novom. Vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar, a požar se nije proširio dalje. Uzrok se ne zna te slijede očevid i istraga

Nešto iza osam sati navečer buknuo je požar u hangaru brodova u Kaštel Novom. Vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar, a požar se nije proširio dalje.

Pogledajte video:

- Dobili smo dojavu oko 20 sati, u 20:40 smo uspjeli lokalizirati požar. Vatrogasne snage su još na terenu, ima ukupno 7 vozila i 24 vatrogasca. To je skladište u kojem su brodovi na suhom vezu. Gori plastika, ali ne znamo još što je sve bilo u skladištu. U nijednom trenutku nisu bile u opasnosti kuće ni drugi objekti okolo. To je jedan izdvojeni pogon u sredini polja. Još ima izdimljavanja, trebamo raščistit teren, natopiti ga i dežurati, ali pod kontrolom je - rekli su iz DVD-a Kaštela.

Uzrok požara se ne zna te slijede očevid i istraga.

- Ja sam iz kuće vidjela kroz prozor kako se dimi, odjednom je samo buknulo. Odmah sam zvala policiju i vatrogasce. Nisam toliko blizu pa se nisam prestrašila, ali mi je žao velika je šteta. Kasnije sam otišla do tamo vidjet kakvo je stanje kad su ga ugasili, vidjela sam nekoliko brodova da je izgorjelo - ispričala nam je čitateljica koja živi u blizini.