To je to što me zanima!

Izgorjela je kuća u Okešincu, mještani skupljaju pomoć za obitelj koja je ostala bez doma

Požar se brzo proširio, vatrogasci su tri sata gasili požar ali nažalost nisu uspjeli sve spasiti. Dobri mještani odlučili su zatražiti pomoć na društvenoj mreži kako bi barem malo pomogli nesretnoj obitelji...
Vidi originalni članak

Buknuo je požar na krovištu jedne obiteljske kuće u Okešincu, vatra se brzo proširila i zahvatila skoro cijeli krov.  Mještani su evakuirali sve koji su bili u kući, a dolaskom na intervenciju vatrogasce je dočekala razbuktala faza požara urušenim krovom. 

Kako se požar proširio na međukatnu konstrukciju bila nam je potrebna pomoć lokalnih DVD-a koji su kasnije ostali na sanaciji - stoji u izvješću JVP Ivanić grada.  Ukupno gašenje požara je trajalo tri sata sa 7 vozila i 16 vatrogasaca.

S obzirom da je obitelj izgubila skoro cijeli krov nad glavom, mještani su se udružili te molili za pomoć putem Facebooka.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • samocenzura 25.01.2024.

    treba i dimnjak ocisti a ne sjediti skrstenih ruku,narocito ako je tocno da su tek kupili ,najprije treba pogledati,sto se tu krije.

  • 25.01.2024.

    Umjesto Bujancu, molim HRVATE da pomognu obitelji u Okešincu....

  • Petar Radonjic 25.01.2024.

    U toj tuzi ima i srece niko nije strado prije 3-4 dana u svicarskoj isti slucaj roditelji spaseni 3 mali dijece nazalost nije spaseno

Komentiraj...
Vidi sve komentare