To je to što me zanima!

Izgorjele sobe u hotelu: Dvoje ljudi u bolnici, nagutali se dima

Na teren su odmah izašli sa četiri vozila i sedmoricom gasilaca pa je požar u rekordnom roku lokaliziran i ugašen već u 22:07 sati. Svi gosti sa trećeg kata hotela bili su evakuirani i zbrinuti, a stradalih nije bilo
Vidi originalni članak

Samo pravovremenom i žurnom akcijom JVP Poreča u srijedu je izbjegnuta tragedija većih razmjera. Naime, oko 21:50 vatrogasci su dobili dojavu o požaru sobe na trećem katu u Hotelu Valamar Crystal u Poreču.

Na teren su odmah izašli sa četiri vozila i sedmoricom gasilaca pa je požar u rekordnom roku lokaliziran i ugašen već u 22:07 sati. Svi gosti sa trećeg kata hotela bili su evakuirani i zbrinuti, a stradalih nije bilo. Tek dvoje gostiju je zbog gustoga dima zatražilo liječničku intervenciju te su zbrinute na Hitnom odijelu pulske Opće bolnice zbog udisanja.

Zaposlenici hotela dobro su reagirali kod početnog gašenja požara, te su i  sami sudjelovali u evakuaciji gostiju, a kako neslužbeno doznajemo do požara je došlo zbog kratka spoja na jednom punjaču. U sobi je izgorio ormarić, televizor i ostali inventar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare