To je to što me zanima!

Izgubila je bebu i bila u očaju, a onda je rodila 'tajnog blizanca'

Bili smo na godišnjem nakon što sam izgubila bebu. Ležala sam na ležaljci pitala se zašto mi je trbuh tako velik, kaže majka iz Britanije koja nije znala da nosi još jednu bebu
Vidi originalni članak

Sadie Brittle (37) iz Velike Britanije srušio se svijet kad je u drugom mjesecu trudnoće izgubila bebu. Naime, radilo se o izvanmateričnoj trudnoći gdje je plod ostao u jajovodu koji se raspuknuo i uzrokovao unutarnje krvarenje. No, tri mjeseca kasnije ponovno je doživjela šok života kad je saznala da nosi još jednu bebu, također izvan maternice.

S obzirom na to da je obilno krvarila blizanca nisu vidjeli na snimci ultrazvuka. 

Sadie je posumnjala da nešto nije u redu kad joj ni nakon tri mjeseca nakon operacije kojom su uklonili plod trbuh nije smanjio. 

- Bili smo na godišnjem odmoru u Španjolskoj. Ležala sam na ležaljci i pitala se zašto mi je trbuh još tako velik - ispričala je Sadie, prenosi Daily Mail. Nakon povratka kući otišla je kod liječnika koji joj je potvrdio da je trudna. Malog Teddija rodila je prošlog tjedna carskim rezom. 

- Ova trudnoća bila je kao vožnja u lunaparku. Sve što se moglo dogoditi, dogodilo se - kazala je Brittle koja je bila iznimno oprezna jer je to bila visokorizična trudnoća. 

- Odahnuli smo jer je s Teddijem sve u redu, no, osjećaji su još uvijek pomiješani jer je mogao imati brata ili sestru - kaže Sadie koja sa suprugom Garyjem (37) ima i četverogodišnju kćer Summer.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • lilyan 06.11.2016.

    Sve im sritno bilo

  • 06.11.2016.

    Onda se pitamo zasto je toliko nasilja medju djecom... sve sto kazu ili urade je iz kuce jer cuju od roditelja.

  • jelenaZGB 06.11.2016.

    tata izgleda kao da je pojeo prvu bebu i još 100 beba prije toga....

Komentiraj...
Vidi sve komentare