To je to što me zanima!

Izgubili živce: Potukli se jer mu se ubacio u red na granici...

Kaznene prijave dobili su 75-godišnjak i njegov 46-godišnji sin iz Travnika te 31-godišnji Austrijanac. Do tučnjave je došlo kada se Austrijanac pokušao iz benzinske ubaciti u kolonu na prijelazu Bosanska Gradiška
Vidi originalni članak

U srijedu popodne zbog gužve na graničnom prijelazu u Bosanskoj Gradišci potukla su se tri muškarca. Jedan se naime, pokušao uključiti u kolonu s benzinske postaje, pišu Nezavisne novine. 

Kaznene prijave dobili su 75-godišnjak i njegov 46-godišnji sin iz Travnika te 31-godišnji Austrijanac. Do tučnjave je došlo kada se Austrijanac pokušao iz benzinske pumpe ubaciti u kolonu u kojoj su u Golfu bili otac i sin.  

Na snimci objavljenoj na stranici crna-hronika.info čuju se krici žene koja viče "zovite policiju", a nakon toga muškarac razbija stražnje  staklo na bijelom automobilu nakon čega počinje žestoka tučnjava u kojoj je troje muškaraca lakše ozlijeđeno. 

 

Idi na 24sata

Komentari 167

  • GuSla 05.01.2019.

    Ocigledno gdje se desilo vjerujem da se radi ili Kotorvaros ili bugojno i taj dio bosne To su u vecini slucajeva divljaci i treba ih stavit u konzervat ko indijance 😂

  • KOKKYCH 04.01.2019.

    Premijerovi glasači

  • jujo 03.01.2019.

    Moji dragi vozaci jeste li ikad culi za prometnu kulturu u prometu.Ako netko ceka da izadje iz tankstele ili benzinske pumpe pa dajte barem jednog vozaca pustite ispred vas ako necete drugog.Doci cete i vi kad tad u situaciju kao i on .Ne zuri se samo vama a ako ste na urlabu cemu zurba.Tu je samo o vozackoj kulturi rijec.Moj vozacki pozdrav i sretnu voznju vam zelim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare