To je to što me zanima!

Izgubio nadzor pa je blok vijadukta završio u jarku

Zbog prevelike brzine Slavko G. (44) izgubio je nadzor nad kamionom u ponedjeljak na cesti Vrgorac-Ravča. U nesreći se nije ozlijedio
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 9.30 na cesti Vrgorec-Ravča teret dugačak 30-ak metara i težak 100 tona završio je nasred ceste. Radi se o kamenom bloku za vijadukt.
- Vozio sam u suprotnom smijeru, odjednom se kameni blok našao na mojoj strani ceste. Uplašio sam se kad sam ga vidio, ogroman je to blok, ima sigurno 30-ak metara. Počeo sam naglo kočiti kako bih izbjegao katastrofu. Ne želim niti pomišljati što bi bilo da smo se sudarili - rekao nam je A.E. koji je u ponedjeljak u 9,30 vozio autobus pun turista po cesti Vrgorac-Ravča.
- Vozač Slavko G. (44) kamionom marke MAN 40 zanio se na kolniku zbog prevelike brizne. Prikolica je završila u jarku. Vozač nije ozlijeđen niti je bio pod utjecajem alkohola, a nastala je samo materijalna šteta - rekli su nam u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_36809 07.09.2009.

    kakva baraba... a pratnje nije bilo il..?? jer da je caddy vozio ispred njega sa signalizaciom znas se koliko je propisana brzina za takav teret nebi on glumio schumachera... sva sreca da nije poklopio neki auto pa zavario bi ga u asfalt

Komentiraj...
Vidi sve komentare