To je to što me zanima!

Izmislio igru i prevario dvojicu muškaraca: Ponudio im je novčanu nagradu od 5000 eura

Muškarac iz Londona prevario je dvojicu muškaraca ponudivši im novčanu nagradu za sudjelovanje u ''golišavim'' izazovima.
Vidi originalni članak

Policija je uhitila 28-godišnjeg muškarca iz Londona sa sumnjom da je prevario dvojicu muškaraca, prenosi Mail Online.

Muškarac je prišao dvojici muškaraca tvrdeći da radi u zabavljačkoj industriji i predstavio im lažni televizijski show i novčanu nagradu od 5000 eura.

Muškarac je zamolio dvojicu muškaraca da dođu u hotel Newham u Londonu kako bi sudjelovali u nekoliko ''golišavih'' izazova u svrhu televizijskog showa. 

Kada su shvatili da neće dobiti nikakvu novčanu nagradu, dvojica muškaraca prijavili su 28-godišnjeg muškarca koji je kasnije uhićen zbog prijevare. No, ubrzo je otpušten iz zatvora zbog nedostatka dokaza. 

- Ovo nije prvi slučaj prijevare ovakvog tipa. Vjerujem da postoji još žrtava. Pozivam sve koji su se susreli s ovakvim ponudama da nam se jave s informacijama - rekao je u priopćenju za medije policajac James Mason.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dalibor0704 14.12.2020.

    Već godinama idu oglasi za mlade manekenke, pa kada ih se skupi dovoljno, uzmu im putovnice i dobiju sobičak u bordelu. Uzalud članci o tome, kada se svake sekunde rađaju 3 budale.

  • Administratorov_Tata 13.12.2020.

    5000€ u Londonu nešto tu ne štima. Ili su ova dva dovoljno glupi za prisilnu hospitalizaciju u ustanovi za osobe s posebnim potrebama ili je novinar fulao u prijepisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare