To je to što me zanima!

'Iznenađena sam, nisam znala da je sporna čokolada u paketu'

Predsjednica je  u Rijeci izjavila kako je iznimno razočarana i neugodno iznenađena jer podržava kampanju “Kupujmo hrvatsko”, te nije osobno provjeravala sadržaj košarica...
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović darovala je djecu dubrovačkog vrtića povodom Svetog Nikole, kada se obilježava i Dan branitelja Dubrovnika. 

Među slatkišima je bila i čokolada proizvedena u Srbiji. Zato je na Facebooku negodovao jedan od roditelja.

Iz Ureda predsjednice priopćili su da su paketići nabavljeni na javnom natječaju, pakirani u Vukovaru.

Predsjednica je  u Rijeci izjavila kako je iznimno razočarana i neugodno iznenađena jer podržava kampanju “Kupujmo hrvatsko”, te nije osobno provjeravala sadržaj košarica.

Idi na 24sata

Komentari 393

  • ciara46 09.12.2016.

    Ne mogu vjerovati da predsjednica daje takove nebulozne izjave i time truje odnose između zemalja trgoviskog partnera na štetu našeg budućeg izvoza.Kakva su to i kome dodvoravanja na štetu hrvatskog gospodarstva i političkih i tako zaoštrenih odnosa.Zar je to vrijedno jedne čokoladice i primitivnog prigovora neke majke. Predsjednice ne radite svojim izjavama štetu Hrvatskoj, radije nastojte smirivati izazvane strasti.

  • TONI 1_1 09.12.2016.

    CUDAN smo mi narod,pogledajte u svim pogranicnim mjestima ko sta i gdje kupuje.Npr u Brckom su cjenjeni kupci iz Gunje i ostalih okolnih mjesta posto je tamo dosta jeftinije bar za siromasnije.Drugo pogledajte koliko se Hrvatske robe izvozi u Srbiju,a oni kojima se ne kupuje Hrvatsko ne moraju.Nikada mira medju prebogatim novonastalim drzavicama,kojima je rat,mrznja,i osvete u krvi.

  • zmajaa_1 09.12.2016.

    Koli Kim Jong Un- dijeli svoje slike djeci...a Bože..nije sporna samo čokolada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare