To je to što me zanima!

Iznenada zatvorili aerodrom u Sankt Peterburgu, digli i lovce: 'Na nebu bili nepoznati objekti'

Zračna luka u Pulkovo u Sankt Peterburgu je zatvorena zbog neidentificiranog letećeg objekta u zraku, osim toga izbio je požar u skladištu nafte u gradu Tuapse.
Vidi originalni članak

U ruskom Sankt Peterburgu je uveden plan "Tepih" zbog neidentificiranog letećeg objekta u zraku, objavio je Telegram kanal Baza. Signal "Tepih" daje se pri ilegalnom prelasku granice ili pri pojavi NLO-a.

Prema ruskim medijima, borbeni avioni podignuti su u nebo iznad grada. Lokalna zračna luka Pulkovo trenutačno ne prihvaća zrakoplove te civilni zrakoplovi ne prilaze Sankt Peterburgu.

Osim toga, u noći 28. veljače izbio je veliki požar u skladištu nafte Rosnefta u gradu Tuapse.

Prema preliminarnim podacima, dvije bespilotne letjelice eksplodirale su na njenom teritoriju.

Mještani su čuli dvije eksplozije na području skladišta nafte s razlikom od nekoliko sekundi, javlja 93.ru.

Medij Astra navodi da se 30 metara od mjesta eksplozije nalazi vojarna s vojskom Ministarstva obrane Rusije. Službeni izvori još nisu potvrdili ovu informaciju. Pišu i da su dvije neidentificirane letjelice napale teritorij, oštećena je kotlovnica, a pored zgrade pronađena su dvije rupe duboke metar i pol.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ŽivilaHrvatska 28.02.2023.

    Ma ovo su prljave ruskoagresorske provokacije,sami sebe ruše, gađaju i onda optužuju žrtvu-e.A na kraju krajeva da i jee istina(šta nije garant) a šta su mislili da će im put Moskve,St.Petersburga itd.itd. dolićat medeni bomboni😏!? Slava Ukrajini 🇺🇦herojima ✌️slava🇺🇦💪

  • _NiN_City_ 28.02.2023.

    "Antivaxxeri" su još 2020. govorili da je iduće na agendi iscenirani napad vanzemaljaca. Ako ovo krene u tom smijeru 😂😂😂😂😂 ... onda ću početi vjerovati u sve teorije zavjera pa čak i da je zemlja ravna ploča na leđima 4 kornjače, slona ili već čega. Do jučer kad bi ljudi nešto vidjeli na nebu bi im se svi smijali, USA odmha demantirala da je riječ o NLO-ima, sada pak odjednom "nije isključeno da su vanzemaljci" 😂😂😂😂😂 Nadam se da na ovoj izvanrednoj presici neće započeti s vanzemaljicam ... 😂😂😂

  • utiha 28.02.2023.

    Savršeno! Koordinacija besprijekorna. Zatvorili zračni promet zbog NLOa, a ono imaju vojne vježbe. A možda je ipak bilo šetanje malih zelenih. Kažu da se takve stvari dešavaju tamo gdje se zvecka nuklearnim oružanjem, pa da umire narod objašnjenje dali vojnim vježbama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare